De grote

zomer boostcamp

Bekend met FOMO*? Nou je zou er in het JBZ bijna last van krijgen. Er zijn veel ambitieuze, enthousiaste mensen in ons ziekenhuis en in ons netwerk. Er gebeurt zoveel dat het bijna onmogelijk is van alles op de hoogte te blijven. Ook in de afgelopen periode zijn er weer een hoop mooie nieuwe ideeën ontstaan en doorgevoerd.

Wat dacht je van de poli van de toekomst, thuismonitoring, betekenisvol leren en het Leefstijlloket. Het zijn stuk voor stuk initiatieven die de moeite waard zijn om met meer mensen te delen. Ze zorgen ervoor dat onze patiënten op sommige plekken zorg krijgen die nog beter bij hun wensen en behoeften passen. Op andere plekken maken ze het werk leuker. En natuurlijk gaan die twee vaak hand in hand.

In deze eerste Grote Zomerboostcamp staan we stil bij al deze initiatieven. De bedoeling is jou te inspireren en praktische tips mee te geven voor je werk. Daarnaast willen we graag van je horen wat jij voor de komende tijd ziet. Zie jij dat de behoeften van onze patiënten of van JBZ’ers veranderen. Daar sparren we graag met je over.

We zijn trots dat we het team rondom de patiënt aanwezig is om deze reis vanmiddag maken. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt voor de middag!

*Fear of Missing Out

Programma

Programma

Workshops

Beleef boulevard

Podcasts

Wat vond jij er van?